Lajmi me i bukur qe solli Fondacioni ne kete dy prill eshte dalja e dy librave te rinj per prinderit. Njerin prej tyre e prezantuam sot ne konferencen rajonale qe u zhvillua gjate paradites “Bashke ndaj Autizmit”. Libri eshte nje perkthim e profesoreshes se shquar Deborah Fein, psikoanalistes Lynn Brenann dhe profesoreshave Molly Helt e Marianne Barton. Manuali eshte nje udhezues praktik per veprimet e perditshme dhe oreinton prinderit qe kane femije me crregullim te spektrit autik si te komunikojne me te dhe si ti bejne ata te pavarur duke nfjekur keshtu terapine edhe ne kushte shtepie. Librin mund ta gjeni prane Fondacionit Femijet Shqiptare.Falemiderit shumeRaiffeisen Bank Shqiperi per donacionin! #RaiffeisenInvest#raiffeissenbankshqiperi