Edhe kete 2 Prill, disa institucione dhe disa godina hotelesh u ndricuan blu ne shenje solidarizimi me personat qe vuajne nga crregullimi i spektrit autik.
Faleminderit Banka e Shqipërisë Tirana International Hotel & Conference Center Kuvendi i Shqipërisë The Plaza Tirana Presidenca e Republikës së Shqipërisë