Misioni

Fondacioni Fëmijët Shqiptarë është një organizëm jo qeveritar, jo fitimprurës dhe i pavaruar, i cili si misionin ka krijimin e mundësive humanitare për një rritje më të shëndetshme të fëmijëve… Më shumë

Fushata

Ja si ndriçuam BLU për Autizmin…

Në mbrëmjen e 2 Prilli godina e Presidencës, Banka e Shqipërisë , Muzeu Historik Kombetar, Qëndra Tregtare TEG dhe Hotel Tirana International u ndriçuan BLU fasadat në jashtme të godinave të tyre për të sjelle… shumë