Festa e fundvitit në Qendrën Rajonale për Autizmin në FARKE.

Festa e fundvitit në Qendrën Rajonale për Autizmin në FARKE.

Një ditë për të mos u harruar ishte festa në Qendrën Rajonale për Autizmin në Farkë. Femijë të qendrës, së bashku me motrat , vëllezerit , prindërit e gjyshërit e tyre, si dhe stafi i Fondacionit Fëmijët Shqiptarë, festuan të gjithë së bashku,harëshem festat e fundivit.

Kete vit ketij organizimi festiv ju bashkangjit edhe ambasadorja kineze ne vëndin tonë Sh.S.Znj. Jiang Yu dhe stafi I grave të trupit diplomatik të kesaj amabsade të cilat më herët vizituan qendrën rajonale për autizmin në Farkë dhe zhvilluan një takim me Dr.Liri Berishën. Duke sjellë për fëmijët edhe disa dhurata amabasadorja kineze Sh.S.Znj. Jiang Yu dhe dr. Liri Berisha uruan fëmijët dhe familjarët e tyre për festat duke u përcjelle atyre më shumë gëzime dhe shëndet në vitin që po vjen.

Mes këngëve, lojrave , dhuratave dhe fotografive që fiksonin momentet më të veçanta të festës, dr.Liri Berisha përcolli urimin për fëmijët, prindërit dhe stafin e terapistëve të të dy Qendrave Rajonale për Autizmin.