Albanian-ALEnglish (United Kingdom)

Misioni

  Fondacioni Fëmijët Shqiptarë është një organizëm jo qeveritar, jo fitimprurës dhe i pavaruar, i cili si misionin ka krijimin e mundësive humanitare për një rritje më të shëndetshme të fëmijëve

Fushata

Ja si ndriçuam BLU për Autizmin......

Në mbrëmjen e 2 Prilli godina e Presidencës, Banka e Shqipërisë , Muzeu Historik Kombetar, Qëndra Tregtare TEG dhe Hotel Tirana International u ndriçuan BLU fasadat në jashtme të godinave të tyre për

Apliko tani per tu bere vullnetar!

Plotesoni formularin

Lajme

Bosnje:Fondacioni firmos Platformën Gjithpë...

Visitor Counter65487