Konferenca dhe Evente


Fondacioni Fëmijët Shqiptarë bën publik raportin e parë mbi aktivitetet e vitit 2013 të Rrjetit të Autizmit për Evropën Juglindore, një iniciative rajonale mbi autizmin dhe shëndetin publik.

Fondacioni Fëmijët Shqiptarë shërben si Sekretariat i këtij Rrjeti.

Për më shumë informacioni ju lutem klikoni në : Raporti I parë I Aktiviteteve të SEAN