Hello

Skill or Task

Teknologjia dhe fëmijët…

/
Nga Spiro SAQELLARI - Specialist Komunkimi SPIRO SAQELLARI…

Festa e fundvitit me fëmijët talasemikë në Lushnje.

/
Sot, stafi i Fondacionit Fëmijët Shqiptarë udhëtoi drejt…

Festa e fundvitit tek Motrat e Nënë Terezës.

/
 Për  mbi 10 vite shkojmë në të njëjtën strehëz,…

Festa e fundvitit ne Qendrën Rajnale për Autizmin në Farkë

/
Një festë që përtej ngjyrave, organizimit dhe dhuratave…

Mirënjohje përjetë z.Scaglione!

/
I është gjëndur shumë familjeve shqiptare në ditë…

Samiti për Paqen nderon Dr.Liri Berishën me çmimin “Gratë e virtytshme”.

Në kuadër të Samitit për paqen në Europën…